SES BAGES SUD D' EXCURSIÓ A MONSERRAT :

Som el grup d'U.S.A el qual aquesta format per quatre persones molt peculiars :
Alejandro , Melanie , Llissa i Vicko.
Emm... ja que el que farem aquest grup és explicar l''extraordinària aventura que vam tenir a Monserrat , per a nosaltres va ser una gran experiència.
Primer vam haver d'agafar els ferrocarrils en el Bures , i baixar en la parada de Monistrol de Monserrat Aeri. Allà ens dividim en dos grups i cada un es va muntar en diferents vagons ja que tots junts no cabíem.

Mentre érem al vagó, hi havia persones que estaven mortes de por alguns per si queia, altres per vertigen, etc... però els altres no paraven de fer escàndol.
Quan vam arribar a Monserrat , vam esmorzar i després vam haver de fer la primera activitat va ser molt divertida, ja que consistia a tenir una conversa amb algun estranger .

En el moment que acabem l'exercici, vam haver de tornar al punt de trobada on havíem quedat, perquè havíem de fer la gimcana .
Fins a alli, tot va anar de meravella , però quan va començar a ploure ens en vam haver d'anar d'alli , doncs feia molt fred i això no era tan divertit.

Però el pitjor va ser quan baixavem en aeri, amb tota l'aigua que queia , però l'important és que l'excursió va ser molt entretinguda .


Bé a més us deixem algunes imatges de l'aventura que esperem que us agradin :